pondelok 19. januára 2015

Sekulárni humanisti volajú po práve matky zabiť svoje zdravé dieťa - len tak, ak sa jej zachce!

Právo ženy zabiť svoje zdravé narodené dieťa.



Táto nádherná žena sa volá Francesca Minerva a je lekárka.
No a toto je povedzme univerzálne dieťa, ovšemže nechcené.




S priam hororovým nápadom prišla zmieňovaná lekárka z Oxfordskej univerzity. Ďalej pokračujem citáciou z článku:

Kontroverzná lekárka argumentuje, že novorodenec nie je skutočný človek a že jeho zabitie v prvých dňoch života sa prakticky rovná potratu. Uviedla tiež, že by sa matky mohli rozhodnúť nechať svoje dieťa zabiť, ak si ho nemôžu dovoliť z finančných dôvodov.Argumentujú totiž, že na "potrat po narodení" by sa mali aplikovať rovnaké pravidlá, aké platia pre interrupcie. Novorodenec je totiž podľa nich človek len formálne, pretože vraj ešte nemá ciele, nádeje a sny, a preto nemá morálne právo na život.

Vo všetkých učebniciach zdravovedy na lekárskych školách nájdete, že ľudský život začína počatím.
Súčasne naše zákony hovoria, že život je hodný ochrany aj pred narodením.
A liberáli prinášajú koncept, ktorý pošliapava oba tieto prístupy. Tvrdia, že použiť živého človeka na výskum možno aj bez jeho súhlasu, ak je to výhodné pre tých, čo o tom rozhodujú. Adam Roman, mienkotvorný liberál na SK ide ešte ďalej, keď sa niekoľko rokov pred tým Mitlöhnerom dovoláva zabíjania detí nespĺňajúcich kritéria krásy sekulárnych humanistov ( > ) aj po narodení a to napriek odporu matky a aj kandidát do EP za SaS sa dovoláva práva pre matku zabiť svoje narodené dieťa na základe jej ľubovôle.

Denník Sme priniesol rozhovor so spomínamým "konzervatívnym" liberálom Oravcom. Na ilustráciu zvrátenosti jeho myslenia citujem otázku a jeho odpoveď:





  • Otázka: Potom si ale môže povedať, že nie je žiadny rozdiel medzi tým, či šla na interrupciu v druhom alebo ôsmom mesiaci tehotenstva. Vy ste za slobodu rozhodnutia v ktoromkoľvek mesiaci?
  • Odpoveď pána Oravca z SaS: Áno, samozrejme.
  • Otázka:Čiže by ste súčasný predpis ešte zliberálnili.
  • Odpoveď pána Oravca z SaS: Áno. Človek má dostať slobodu rozhodnúť sa aj v prípade, že sa nám výsledok jeho rozhodnutia nakoniec nemusí páčiť. 
  • Otázka:Čo sloboda nenarodeného dieťaťa? V ôsmom mesiaci asi ani najzarytejší liberál nepovie, že nejde o živého človeka. 
  • Odpoveď pána Oravca z SaS: To je ako pýtať sa, koľko anjelov sa zmestí na špičku ihly. Špekulatívna debata, v ktorej filozofi stredoveku zabíjali dlhé hodiny.Zdroj: tu

Pán Oravec zo strany Richarda Sulíka - SaS - sa verejne dovoláva a schvaľuje vraždenie zdravých detí! Pán Oravec teda verejne spochybňuje naše zákony, ktoré hovoria o ochrane detí pred narodením! Toľko rokov po Hitlerovi!!!


Podobné postoje sú čoraz častejšie a po potrate či už chorých detí alebo aj zdravých detí po narodení volajú ďaľší liberáli. Po Adamovi Romanovi, mediálne lynčovanom Mitlöhnerovi napríklad doktorka Francesca Minerva ( > ) z Oxford University.

Ešte ste stále liberáli? Dnešný liberalizmus odmietli aj jeho zakladatelia a pre istotu sa odlíšili aj názvom – označujú sa ako libertariáni. Hlásiť sa k nejakej ideológii alebo strane je veľmi „ošemetné“. Totiž váš deklarovaný súhlas zostane vyslovený aj vtedy, keď ideológia alebo politická strana pozmení svoje tézy do podoby, s ktorými by ste sa v minulosti nikdy neboli stotožnili. Nacizmus bol rovnako pokrokový a obľúbený ako dnes liberalizmus. A veru väčšina nacistov boli slušní, pracovití a tolerantí ľudia. Dnes položiť otázku, či nacista môže byť slušný človek dráždi rovnako ako použitie slova pán pre Hitlera.
Lenže nacista môže byť slušný človek a Hitler si zaslúži rovnakú ľudskú dôstojnosť ako my všetci. Rovnako ako moslimovia, ateisti, liberáli, kresťania... všetci. Z princípu ľudskosti, z princípu toho, že je ľudskou bytosťou.
Dovolávanie sa liberálneho zabíjania detí po narodení raz postúpi na dovolávanie sa liberálneho zabíjania menejcenných skupín obyvateľstva. Lebo je to v súlade so zdravým rozumom zvieraťa – liberála.



Občianskemu združeniu Možnosť voľby zabíjanie novorodencov nevadí.

18.07.2014


Občianske združenie Možnosť voľby sa odmietlo dištancovať od nápadu zaviesť potraty po narodení, teda zabíjanie zdravých novorodencov. Moja otázka na ich fcb profile bola zmazaná a po opätovnom pridaní rovnakej otázky som dostal ban bez možnosti komentovať. Zmazané boli následne všetky moje príspevky zo stránky.
To, či bola moja otázka vulgárna, sa môžete presvedčiť tu:


Dajte sekulárnym humanistom možnosť voľby a stanú za z nich zvieratá.



Zdroje obrázkov: internet
Zdroje citácií: uvedené v blogu formou interaktívnych odkazov.

After-birth abortion: why should the baby live? Pôvdný text liberálnej lekárky F.Minervy volajúci po legalizácii zabíjania zdravých detí v časopise pre lekársku etiku. >
Hororový návrh lekárky: Nechcené deti po narodení zabíjajme!





5 komentárov:

  1. (a) 1 lekárka nie sú všetci humanisti. (Je vôbec otázne, či sa hlási k svetskému humanizmu.) Čiže 1 prípad si zovšeobecnil na všetkých.
    To je akoby si z 1 vraha katolíka povedal, že všetci katolíci sú vrahovia. Ale to iste nechceš povedať, však?

    (b) Mitlöhnerove vyjadrenie je nejasné, neviem, čo tým myslel. Podľa Reflexu trpiacich a odsúdených na rýchlu smrť.

    (c) Adam Roman v tom citovanom článku nikde nedovoláva zabíjania detí aj po narodení.

    (d) Ján Oravec je kresťan, nie sekulárny humanista. Sám to tam v tom rozhovore hovorí.

    (e) To, že Ti niekto zmaže otázku, neznamená, že na ňu odpovedá tak, ako si Ty myslíš.

    5 tvrdení a všetko lži. Však si Ty katolík?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z Vašich lží dokážete vyvodiť záver o mojej svetonázorovej orientácii? Vy ste inakší Chuck Norris :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Čo z toho, čo som napísal, je lož?

      Odstrániť
    2. (To, že si katolík, sa dá vypozorovať z Tvojich lží na Tvojich stránkach, najmä ale nielen na sites.Google.com).

      Odstrániť
  3. Mám kapitál, ktorý sa použije na poskytnutie krátkodobých a dlhodobých úverov v rozpätí od 5000 EUR do 1 000 000 EUR akejkoľvek vážnej osobe, ktorá chce túto pôžičku. 3% úrok za rok v závislosti od požičanej sumy. Môžete splácať maximálne 3 až 25 rokov v závislosti od zapožičanej sumy. je len na vás, aby ste videli mesačné platby. Požadujem len overené ručné potvrdenie o dlhu a niektoré dokumenty, ktoré by som mal poskytnúť. Tu je môj e-mail: vincentfradette15@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť