streda 24. júna 2015

Za cenzúru v Pravde odmena alebo Blaha (Smer-SD) verzus Goebels - kto je horší?



21.júna sa v reprezentatívnych priestoroch Primaciálneho paláca konala slávnosť. Ateisti tam prišli osláviť deň slnečného kultu - letný slnovrat. V tento deň sa zlietajú najnetolerantnejší ideológovia kultúry smrti a ikony neokomunizmu u nás - koná sa sabat komunistických pohrobkov a eštébakov toho najodpornejšieho druhu. Spoločnosť Prometheus už po ôsmy krát zvoláva svoje najvernejšie ovečky a baranov na rituál odovzdávania ocenení tzv. Humanista roka. Vznešený názov ocenenia je kamuflážou. Pôvodný úmysel oceňovať ľudí konajúcich skutky ľudskosti (napr. v roku 2009 ju dostala organizácia Liga proti rakovine, ktorú neskôr fanatickí LGBT aktivisti Weisenbacher, slečny Fábryová a Schlesingerová alebo Veselovský označili za homofóbnu organizáciu a obetavú prácu doktorky Sirackej - riaditeľky Ligy proti rakovine - označili za špinavú nezasluhujúcu si pozornosť donorov) sa tak posunul a dnes sú oceňované skutky nenávisti. Medzi odmenenými nájdeme eštébakov, ľudí sympatizujúcich a glorifikujúcich totalitný režim spred roka 1989, hulvátov s krčmovým slovníkom...

V roku 2015 sa tak stáva Humanistom roka akási Norika Slišková. Na blogovisku Pravdy som pôsobil krátko pred referendom. Za slušnú a vecnú diskusiu a kultivované blogovanie som si zaslúžil - ban. Moje príspevky v tej dobe patrili medzi najčítanejšie a najdiskutovanejšie a nájdete ich na tomto blogovisku. Norika Slišková sa na manipuláciách s verejnou mienkou podieľala priamo. V denníku Pravda pracuje aj slečna Hana Fábryová. Po zmazaní mojich blogov si táto slečna na svojom fcb-profile s úľavou pochvaľovala rozhodnutie Pravdy rušiť blogerov narúšajúcich dúhovú auru. Sloboda slova tak dostala na Slovensku na frak. Už sa za neslušný text nepovažuje primitívne vyjadrovanie, napr. tie vysokej štátnej úradníčky a rovnako nositeľky Humanista (!) roka - to sa považuje najviac za hraničiace s neslušnosťou. Neslušný text napíšete vtedy, ak svojimi úvahami alebo nebodaj otázkami usvedčíte postkomunistických potentátov či marxistických pätolizačov z klamstiev a zavádzania. To horšie je, ak vecnými argumentami spochybníte homoideologizáciu spoločnosti - je to najhorší blasfemický zločin v súčasnosti. A tak vážený pane, kolaborujte, ak chcete byť na výslní.

Podľa pána Jána Paradu, administrátora portálu tzv. sekulárnych humanistov, záštitu nad touto ateistickou atrakciou prevzal poslanec za Smer-SD - Ľuboš Blaha. Pokiaľ je vám to meno akosi povedomé, tak ide o toho istého Blahu, ktorý si z najnavštevovanejšieho mládežníckeho portálu na Slovensku, Azetu, urobil miesto propagandy a kultu osobnosti. Ano je to ten vševedko, ktorý sa vie vyjadriť k akejkoľvek téme bez toho, aby jej porozumel. Jeho povrchnosť a zúrivosť súčasne sa tak stala štandartom rozhľadenosti. Kto mu tie jeho politické kecy ešte žerie? Samozrejme ako inak osoba zaštitujúca odovzdávanie cien za slobodu slova ku svojim plytkým komentárom diskusiu nikdy nepovolí... Ano, aj taká je sloboda slova na Slovensku. Sloboda jedných nemôže byť spochybnená slobodou slova druhých. Súdruhovia si redefinovali nielen slovo humanizmus (pôvodne ľudskosť, dnes vraj iba ateizmus!), manželstvo, lásku... ale redefinovali si aj slobodu slova - na nespochybniteľnosť toho vlastného.

A Ty občan - mlč!
____________________________________________________________
Za článok môžete zahlasovať tu: Vybrali.sme.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára