piatok 7. augusta 2015

Lucia Nicholsonová - politička alebo len ľudská hyena?

Lucia Nicholsonová je nová tvár v politike. Pôsobí v Národnej rade Slovenska, za stranu SaS od roku 2009. Na profile svojho blogu na Sme uvádza, že je stále zaskočená z toho, ak ju niekto nazve političkou. Po toľkých rokoch poberania odmien de facto za ničnerobenie akože inak z peňazí nás nás nás všetkých. Možno by sa jej zmysel pre realitu vrátil po zopár nevyplatených mesačných mzdách. Nevýrazná dobre platená dáma s chýbajúcim vzdelaním toho pre krajinu veľa neurobila. Zato vie, ako čeriť vody voličskej základne a zaujať bulvárnymi témami - všetko pre zaujatie pozornosti pred blížiacimi sa voľbami. Jej trendovou témou, ktorú používa ako výťah do pohodlného poslaneckého kresla, je pedofília - konkrétne pedofília jedného páchateľa, katolíckeho kňaza z Nevidzian.
Na blogovisku portálu Sme venovala k tejto téme hneď niekoľko článkov. Posledný včera, s názvom
Pedofil si môže vydýchnuť, Borci sa pos--li

Pred nimi to boli články 
Nicholsonová píše cirkevným hodnostárom
Pedofil na slobode nie je happyend
Pedofil patrí do ústavu, nie do kostola

Ak niekto očakáva, že tu budem volať po oslobodení akéhosi bezvýznamného kňaza spod obžaloby, mýli sa. 
Za vinu má nasledovať trest a ak je pravdou, že sa skutok stal, o primeranom treste má rozhodnúť nezávislý súd. Lucia Nicholsonová volá po situačnom rozhodnutí súdu, kedy na základe mediálnej hystérie v konkrétnom prípade by mal byť vynesený osobitý trest len preto, že si to praje akýsi poslanec s mizivou vyhliadkou dostať sa do parlamentu.
Pár mesiacov dozadu som bol obvinený z pedofílie aj ja - LGBT aktivistkou (sic!) Lukášom Kromkom postihnutým duševným ochorením - transsexualitou. Mladý muž namýšľajúci si, že je žena Zara, zmanipuloval debatu práve dotýkajúcu sa činu nevidzianskeho kňaza a ako zostrihanú a upravenú ju zavesil na svoj fcb ako dôkaz toho, že som pedofil. Neumožnil mi reagovať, dostal som ban. Na svoju obranu som napísal obranný text:  Zara Kromka -  žena, ktorú opantala nenávisť. Ako sa robí lživá goebelsovská propaganda dnes.
Prečo to píšem? Obvinenie z pedofílie sa stáva politickou zbraňou, ktorou sa už neobviňuje páchateľ, ale útočí sa na inštitúcie, svetonázor, súbor hodnôt, nevinných či oponentov režimu. Tieto praktiky nie sú objavom LGBT aktivistov, ani liberálov či podobnej marxistickej hávede. Desaťročia pred tým pán Goebels v snahe zdiskreditovať Cirkev a vnútiť spoločnosti tézy ateistickej ideológie národného socializmu. Citujem:


Podľa historika menom Hans Günter Hockerts, nacistická moc dlhodobo považovala katolícku Cirkev za svojho nepriateľa o lživo argumentovala tisícmi prípadmi vedenými proti kňazom a mníchom (v skutočnosti ich bolo 250 za roky 1936-1937) Na čele tohoto proticirkevného ťaženia bol nacistický ideológ Goebels, ktorý sa na adresu Cirkvi vyjadril : "ako plánovitém mravním ničení tisíců dětí a nemocných". Kněžstvo označil za "morální žumpu". ... „Denne sa objavujú nové prípady sexuálneho zneužívania detí veľkým počtom členov katolíckeho kléru. Bohužiaľ nie je možné hovoriť o jednotlivých prípadoch, ale o kolektívnej morálnej kríze, ktorú kultúrna história ľudstva nikdy pred tým nepoznala v tak desivej a znepokojujúcej dimenzii. Mnohí kňazi a rehoľníci sa priznali. Nie je pochýb o tom, že tisíce prípadov, ktoré boli oznámené spravodlivosti predstavujú len malý zlomok skutočnosti, pretože mnohí páchatelia boli chránení a a ich prípady ututlané hierarchiou.“Je to úvodník nejakého veľkého denníka z roku 2015? Nie: je to prejav zo dňa 28. mája 1937 od Josepha Goebbelsa (1897 - 1945), ministra propagandy Tretej ríše. Tento prejav, ktorý mal veľký ohlas v zahraničí, bol vyvrcholením kampane, ktorú začal nacistický režim s cieľom zdiskreditovať Katolícku cirkev.Zdroj: tu.

Praktiky gestapa si po skončení druhej svetovej vojny osvojili aj ďaľší budovatelia spoločnosti zdravého rozumu, ateisti v červených hábitoch - komunisti. V roku 1950 umučili katolíckeho kňaza Jiřího Toufara - (viac tu: Osudný advent: Kňaza ubili na smrť
  - doporučujem prečítať). Za smrť číhoštského farára pykal vyšetrovateľ Ladislav Mácha tak, že dostal stranícke napomenutie a prepustili ho z ministerstva vnútra (!!!!) Až v roku 1998, teda bezmála pol storočia po tom, ako kňaza umlátil, bola proti nemu vznesená obžaloba a súd ho poslal na päť rokov do väzenia. Aj tento trest mu však neskôr skrátili...

Pani Nicholsonová sa na svojom profile hlási k tzv. zdravému rozumu. Citujem: Lucia Nicholsonová verí v zdravý rozum.
Pani Nicholsonová verí, že verí v zdravý rozum a tí všetci naokolo s iným či len zľahka kritickým názorom zdravým rozumom nedisponujú. Pani Nicholsonová nielenže nedisponuje zdravým rozumom, ale zlyháva aj ako politička, aj ako profesionálka, a aj ako človek. Ako profesionálka pracujúca v oblasti ľudských práv vo Výbore pre ľudské práva a národnostné menšiny (zdroj tu: tu) tým, že vytvára klímu nenávisti voči pedofilom podnecovaním k ich prenasledovaniu a izolácii napriek tomu, že podobne ako homosexuálne postihnutí ľudia sú pevnou súčasťou spoločnosti a zasluhujú si rovnako pomoc spoločnosti a začlenenie do verejného života. Pedofil je človek s právom na dôstojný život a akceptáciu spoločnosťou. Pedofil si svoj handikep nevyberá, podobne ako homosexuál, žije so svojou sexualitou a je odsúdený na sebaovládanie. Každý pedofil, aj ten so záznamom v registri trestov, musí poznať mantinely správania a dôsledkov. Spoločnosť tieto mantinely vytvára nie preto, aby občanom život sťažovala, ale preto, aby spoločnosť redefiníciou antropologických pojmov neskĺzla do chaosu, rozvratu, bezvládia a anarchie. Ako politička zlyháva Lucia Nicholsonová v tom, že prípad nevidzianskeho kňaza využíva na propagáciu svojej osoby, spochybňuje právne autority štátu suterénnym slovníkom a buduje svoj imidž na osobnej tragédii nevidzianskeho kňaza a rodiny obete jeho konania. Pani Nicholsonová svojou zaujatosťou, vulgárnosťou zachádzajúcou do sotva kontrolovanej zúrivosti zlyháva aj ako človek. Nuž naozaj mám pochybnosti, kto skôr patrí do ústavu, či pedofil alebo pani poslankyňa za SaS.




Náročky som si prešiel blog zmieňovanej dámy. Sústredil som sa na články o pedofílii a hľadal som poctivo. Okrem prípadu kňaza z Nevidzian jej za zmienku nestojí žiadny z viac ako 500 prípadov pedofílie riešených orgánmi činných v trestnom konaní v našej krajine za rok. Len pred pár týždňami súd rozhodol v prípade iného pedofila, učiteľa, matematika a autora učebníc o matematike, 75 ročného Milana Maxiána. Za pokračujúce sexuálne zneužívanie detí, ohrozovanie mravnej výchovy, navádzanie na sex a prostitúciu a platenie za sex deťom dostal na prvom pojednávaní trest tri roky s podmienečným odkladom na 5 rokov. Treba pripomenúť, že dotyčný pán má za sebou už viacero obvinení, na rozdiel od nevidzianskeho kňaza. V roku 2007, teda v čase, keď už pani Nicholsonová bola politicky aktívna, bol za sexuálne zneužívanie pán Milan Maxián odsúdený - opäť podmienečne na 2 roky. Lucia Nicholsonová vtedy mlčala a rovnako mlčí aj dnes, keď Milan Maxián po intervencii prokurátora, za pokračujúce sexuálne zneužívanie, priamo za sex s deťmi, nielen pár smsiek a bozk na pery ako v prípade kňaza z Nevidzian, dostal trest viete aký? Dva roky. Za dobré správanie tak bude budúce leto možno súložiť aj s vašimi žiačikmi. Nicholsonová mlčí.
Kňaz z Nevidzian je odsúdený na podmienku. Lucia Nicholsonová a podobné politické prepelice, ako napr. Beňová aj Fľašíková a celé spektrum dúhových ľudskoprávnych aktivistov (sic!) majú možnosť napadnúť verdikt ako občania. Neurobia tak - ide im len o pretŕčanie sa pred verejnosťou v záujme získavania politického imidžu. Je mi z vás na zvracanie, dámy...

Pani Nicholsonová sa pasuje do pozície vševediacej odborníčky na všetko, keď sa dožaduje trestu na 7 až 12 rokov pre kňaza z Nevidzian a vymenúva - opakovane pomocou kláves CTRL+C a CTRL+V aj konkrétne paragrafy. Na prípady iných pedofilov si nespomenie, napríklad na trest pre Milana Maxiána za neporovnateľne nebezpečnejšie konanie. Má byť snáď pedofilná homosexualita prehliadaná? Porovnajme si to s iným prípadom, ktorý skončil tiež s podmienkou. Pred tromi rokmi istý Vladimír sexuálne zneužil 14 ročné dievčatko. Išlo rovnako o pokračujúci trestný čin pedofílie a viete, aký bol trest? Dva roky s podmienečným odkladom na 5 rokov. To dievčatko sa po sexuálnom útoku Vladimíra stalo matkou. Aj vtedy Nicholsonová mlčala. Zdroj tu.


Čo robí Nicholsonová zle?


Za prvé, Nicholsonová usiluje o vynášanie situačného rozsudku v mediálne známej kauze. Podobné a aj nebezpečnejšie skutky delikventov prehliada.
Za druhé - neusiluje o revíziu trestného zákona v súvisiacich paragrafoch mravnostnej kriminality, ktorá by bola platná všeobecne - a zdôrazním, že aj pre homosexuálov.
Za tretie - problém nerieši v spolupráci so sexuológmi a odborníkmi vyznajúcimi sa v problematike. Jednoducho pani poslankyňa tliacha.
Za štvrté - démonizuje pedofilov. Napriek tomu, že pedofília a homosexualita sú v mnohom ako jednovaječné dvojčatá. majú veľa spoločného. Čo by ste urobili, pani Nicholsonová, ak by vaše dieťa bolo pedofilom? Zatvorili by ste ho do ústavu alebo rovno upálili na hranici za spevu lgbt-piesní?
Za piate - páchateľ, nech by sa dopustil akéhokoľvek skutku, musí byť vnímaný spoločnosťou ako človek, ľudská bytosť, ktorá má opätovnú šancu na zaradenie do spoločnosti. Tu Nicholsonová zlyháva absolútne. Pôsobí na mňa dojmom dúhovej inkvizície schopnej vraždiť a zabíjať v mene liberalizmu každého s iným názorom.
Za šiestej - s pobúrením uvádza, že nevidziansky kňaz bol odsúdený tak, že trest strávi na slobode. Nuž pani Nicholsonová, odsúdený si svoj trest odpyká v hospici. Ak nepoznáte rozdiel medzi slovom sloboda, väznica a detský hospic, tak nejaký navštívte.
Za siedme - Nicholsonová volá po treste ako forme pomsty, ktorá nemá mať podobu výchovného účinku, ale len podobu zadosťučinenia pre rodinu obete. Som snáď jediný, komu pri čítaní slov pani poslankyne behá mráz po chrbte a spomenie si na dav moslimov podrezávajúci hrdlá kresťanom len preto, že sú iní?

A táto dáma pracuje vo výbore pre ľudské práva! Aké hanebné, aké smutné, aké tragické.


A čo robí Nicholsonová dobre?

Je dobre, že je v SaS. Je dobre, že je v spoločnosti marxistickej extrémistky Romany Schlesingerovej nazývajúcej Krista sadomasochistom. Je dobre, že je v spoločnosti Richarda Sulíka, ktorý spochybňuje hodnotu ľudského života a predvádza sa v tričku s vulgárnym nápisom "Jebem na Alianciu za rodinu". Tú AzR, ktorú tvoria desiatky organizácií pomáhajúci ľuďom v núdzi . Aj deťom zomierajúcim na "slobode". 
(Ku cti Riša Sulíka ale patrí skutočnosť, že sa za to hanebné tričko ospravedlnil).

Pani Nicholsonová, vy nieste u mňa politička, ani profesionálka, ani človek. Vy ste u mňa klesli na ľudskú hyenu zneužívajúcu ľudskú tragédiu človeka, páchateľa, a obete a jej rodiny na budovanie si politickej kariéry. Prosím, zostaňte v politike, zostaňte v SaS. Naozaj ste v dobrej spoločnosti. Už tam chýba len strýčko Weisenbacher.






P.S. : Cieľom článku nie je zľahčovať trestný čin nevidzianskeho kňaza.
P.S.2. : Aktualita z 5.augusta 2015: Úrad vlády SR odmietol podporiť zriadenie azylového domu pre ženy katolíckou cirkvou preto, lebo RKC odmieta niektoré body Istanbulského dohovoru. Všimne si tento politický hyenizmus pani liberálka Nicholsonová? O čo sa stavíme, že pani poslankyňa má záujem o násilie páchané na deťoch a ženách iba vtedy, ak jej prináša politický benefit? Viac tu: Kauza: Katolícka charita chcela pomáhať týraným ženám. Nemôže. Napriek ústavne deklarovanej neviazanosti nášho štátu na žiadnu ideológiu, SR sa naviazala na sexuálny socializmus s marxistickými koreňmi (podobne ako za vlády ateistu a formálneho kresťana Hitlera na národný socializmus)

Za článok môžete zahlasovať na Vybrali.sme.sk: Aktualizácia o 15.37 - článok administrátori stiahli z ponuky na Vybrali sme. Je však opäť dostupný na hlasovanie tu: Pedofília v Cirkvi a Nicholsonová - niečo tu smrdí. - na konci článku.

1 komentár:

  1. Dobrý deň
    Potrebujete pôžičku, ale sú odmietnuté banky alebo finančné inštitúcie majú nekompatibilné podmienky vaše mesačné príjmy, premrštené úrokovej sadzby. Potrebujete úver pre splnenie vašich potrieb. bez problémov. Nech vaša finančná situácia, ponúkam hypotekárne úvery, komerčné úvery, medzinárodných úverov, osobné, exkluzívny a vzdelávacie pôžičky pôžičky. Ponúkam pôžičky sú k dispozícii pre ľudí, a mnoho firiem. sú naozaj v núdzi tak kontaktujte ma: leferfrancisjean@gmail.com
    Dakujem.

    OdpovedaťOdstrániť