pondelok 19. januára 2015

Feministické hnutia v boji za zničenie inštitútu rodiny..


Feministické hnutia v boji za zničenie inštitútu rodiny..
19. január 2015

Viete že...
Po nátlaku homolobby odstránili Aliancii za rodinu výzvu na podporu z portálu dakujeme.sk? Informáciu priniesla TK KBS, z ktorej citujem:
"Projekt po tlaku homoloby reprezentovanej pánom Oravcom, riaditeľom Nadácie Milana Šimečku, a po následnom zásahu denníka SME musel v záujme svojho fungovania odstrániť našu výzvu, cez ktorú sa ľudia transparetne zbierali na kampaň prvého občianskeho referenda. Náš zápas o rodinu sa stáva už aj zápasom o slobodu a demokraciu," upozorňuje Aliancia za rodinu.
Text zverejneny na internetovej stranke TK KBS (tkkbs.sk)http://www.tkkbs.sk/view.php?cisloclanku=20150107038
Zaujímavosťou hodnou zreteľa je zloženie Nadácie Milana Šimečka. Vo výkonnej rade sedí "istý" pán Martin Bútora. Ten istý pán Martin Bútora je predsedom redakčnej rady Projektu N, teraz po novom Denníka N. Denník N sa profiluje ako denník kultúry smrti vytvárajúci tlak proti referendu o zadefinovaní manželstva. Ten istý Martin Bútora je poradcom prezidenta Kisku, ktorý svojim rozhodnutím zrejme zmaril nadchádzajúce referendum. Ten istý Martin Bútora pracoval aj v inom denníku kultúry smrti - neslávne známom Sme. Programovým riaditeľom je Ladislav Oravec, ktorý kedysi pracoval  vo feministickej organizácii Fenestra a vo svojom životopise sa priznáva, že táto feministická pôda je doposiaľ jeho srdcovou záležitosťou. Portál Impulz zaradil Fenestru medzi organizácie, ktoré...citujem:
"...ktoré popri presadzovaní feministických záujmov aktívne podporujú gejské a lesbické hnutia (alebo ich priamo reprezentujú).Politickými priateľmi sú predovšetkým ľavicoví liberáli (kam rátam aj stranu ANO).V akademických kruhoch sa k radikálnemu feminizmu približujú najmä rôzne inštitúcie a univerzitné pracoviská, ktoré sa zaoberajú problematikou tzv. gender studies..."A ešte jeden citát rovnako z vynikajúceho článku portálu Impulz:"Na dosiahnutie svojich cieľov využíva koordináciu aktivít s organizáciami s podobným zameraním, komunikáciu s verejnou správou, parlamentný lobing zameraný na presadzovanie potrebných legislatívnych úprav, formovanie verejnej mienky a aktivity v oblasti výchovy a vzdelávania.
Ktoré sú to združenia a hnutia?
Portál Impulzrevue v článku Radikálny feminzmus v kultúrnej vojne vymenúva tieto:

Občianske združenie Možnosť voľby podporujú: Aspekt, Eset, Pro Familia, Fenestra, Aliancia žien Slovenska, Spoločnosť pre plánované rodičovstvo a výchovu k rodičovstvu, Združenia žien v ASR, Spoločenstvo žien Sociálnej demokracie, AdvoCats for Women, Ganymedes, Nadácia Charty 77, Iniciatíva Inakosť – spolužitie bez diskriminácie sexuálnych menšín, Museion, ZO SZOPK – Stop betón a iné.
Majme na pamäti, že Martin Bútora, Ladislav Oravec i prezident Kiska sú ako spojené nádoby. A na tieto spojené nádoby sú pripojené aj také súdky ako Pietruchová či Richard Sulík alebo Peter Weisenbacher. Táto dúhová chobotnica má viac ramien ako legendárna Cosa Nostra

2 komentáre:

  1. Podvodníci, ktorí zneužili stránku určenú na pomoc tým, ktorí to potrebujú, boli odtiaľ právom vyhodený pre podvod.
    Preto, že peniaze nešli na žiadnu pomoc rodinám, ako sľubovali, ale na tupú reklamu pre homofóbme referendum.

    Kde si vyčítal, že „Denník N sa profiluje ako denník kultúry smrti“?
    Klamať a špinavo očierňovať – a robiť to neustále, to dokáže len katolík.
    Však si katolík? :-)

    OdpovedaťOdstrániť