sobota 7. februára 2015

Poreferendový...

Pri zreálnení kvóra potrebného na platnosť referenda na 20% by toto bolo platné. Ak niekto tlieska tomu, že bolo neúspešné, lebo účasť nedosiahla 50%, teší sa vlastne iba zo svojej hlúposti. Teší sa z toho, že politici vzali občanom právo rozhodovať o veciach verejných nastavením kvóra na v podstate nedosiahnuteľné percentá. Je to ako v tej scénke o zbojníkovi Pachovi, kde Pacho vidiac ako pán veľkomožný bije bičom sedliaka, tohoto pána sotí a bič mu vytrhne. Následne sa sedliak osopí na Pacha, vraj čo si to dovoľuje brať pánovi veľkomožnému bičík a brániť mu, aby ho mlátil, dá ho naspäť pánovi a požiada ho, aby sa obslúžil bitím bičíkom. :D
Ak by sa parlamentných volieb zúčastnilo 50% občanov a v nich by Sulík so stranou SaS získal 5% hlasov, tak by to bolo o viac ako 800% horší výsledok, než mali "voliči" AzR (cca 20% z potrebného kvóra 50% je 40% úspech). Inými slovami voliči AzR sa stali najsilnejšou politickou masou v súčasnej domácej politike. To nie je možné teda hodnotiť ako neúspech.
Richard Sulík prišiel na vyhlásenie výsledkov referenda v tričku s hanlivým nápisom - JBM Alianciu za rodinu. Alianciu za rodinu tvoria desiatky subjektov - celkovo až 107.
http://www.alianciazarodinu.sk...
Ak Richard Sulík tvrdí, že "JB" na Alianciu za rodinu, potom de facto "JB" na handikepovaných ľudí, postihnuté deti, starčekov a babičky v domovoch dúchodcov, týrané matky a ženy v núdzi či deti v detských domovoch.
Richard Sulík je odporný alibista. Vysmieva sa z referenda a odmieta ho. Súčasne však ten istý Richard Sulík tvrdí, že je za to, aby pojem "manželstvo" bol exkluzívne rezervovaný a vyhradený pre heteropáry. To chce predsa aj AzR! Richard Sulík tvrdí, že je zásadne proti adopciám detí homosexuálmi. Lenže to je rovnako postoj AzR! Richard Sulík presadzuje individuálne práva. V otázkach sexuálnej výchovy tieto individuálne práva presadzuje aj AzR! Tak na koho to vlastne "JB" pán Richard Sulík?
*****
Prečítajte si teda viac o alibizme tohoto tzv. liberála jazdiaceho na čisté víno:
http://pohladobcana.blogspot.s...
P.S.
Alibista je v zrozumiteľnejšej reči ľudu pokrytec.
************ 


Aktualizácia 09.02.2015
Krátko po tom, čo na fcb Richarda Sulíka pribudol oznam "JBM SaS vo voľbách 2016", sa pán Sulík za tričko s hanlivým nápisom ospravedlnil.
Citujem z jeho fcb:

PRIATELIA, DOVOĽTE MI OSPRAVEDLNIŤ SA
za moje nešťastné tričko. V návale eufórie z neúspešného referenda som situáciu podcenil a keď mi na akcii dali toto tričko, obliekol som si ho. No vidím na reakciách, že sa to mnohých ľudí dotýka. Toto zrejme nebol môj najlepší nápad smile emoticon. Tak ešte raz, mrzí ma to.


TvojOponent@gmail.com
 

1 komentár:

  1. Výborný článok! Prikladám svoj (ako tiež zablokovaný bloger denníkom Pravda, lebo upieram práva akejsi menšine, ktorá neexistuje!):
    http://www.blogovisko.sk/obcania-slovaci.html
    OBČANIA! Pamätajte – po maďarskej bude nasledovať CIRKEVNÁ KARTA. Do spoločenského diskurzu ju vnieslo referendum.
    Bude sa vinúť zvyškom predvolebného roka až k parlamentným voľbám 2016.
    Tak káže orwellovský newspeak.
    Boli ste zmanipulovaní a oklamaní „mienkotvornými“ médiami (Pravda, SME, Denník N), dokonca „verejnoprávnou“ RTVS!
    Klamali vás ešte v deň konania referenda! Zmanipulovali vás a zmarili referendum.
    Použili cirkevnú kartu. Spapali ste im ju aj s navijakom.

    OdpovedaťOdstrániť